Schoenmakerij Jan Venema - Schoenmakerij Jan Venema - Korreweg 122 - 9715 AJ - Groningen - Tel: 050-5716937

Reparatie

Gooi uw schoenen of laarzen niet weg als de zolen versleten zijn of er een scheur in de schoen zit. Want zeker als u aan uw schoenen gehecht bent, is een reparatie een mooie oplossing. Uw schoenen zien er weer picobello uit en u kunt er weer een tijd met veel plezier op verder lopen.

Schoenmakerij Jan Venema; een begrip
U kunt voor al uw schoenreparaties al sinds 1952 bij ons terecht aan de Korreweg. In al die jaren is Schoenmakerij Jan Venema een begrip geworden in Groningen en omgeving en dat hopen we nog in lengte van dagen te blijven. Daarvoor moeten we natuurlijk wel enorm ons best blijven doen.

Kwaliteit
Wij repareren uw schoenen en laarzen daarom met de beste kwaliteitsmaterialen zodat uw schoenen en laarzen nog zo lang mogelijk meegaan. En we zijn gediplomeerd via het Schoenmakers Gilde. De kwaliteit van uw reparatie is zodoende altijd gewaarborgd.

Goed deskundig advies en aandacht
Als u een vraag heeft over uw schoenen of laarzen, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en deskundig advies. Wij zullen u altijd zo eerlijk mogelijk te woord staan. Want ook als uw schoenen het niet meer waard zijn om te repareren, dan zullen wij u dat adviseren. Maar uiteraard doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u langer en op prettige en gezonde wijze op uw schoenen of laarzen door kunt lopen.

Repareren voor gerenommeerde schoenenzaken
Wij hebben in de loop der jaren een goede band opgebouwd met verschillende gerenommeerde schoenenzaken in de stad Groningen en provincie voor wie wij ook reparaties verrichten.

Onderhoudsmiddelen
Voor de beste onderhoudsmiddelen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben diverse soorten schoen- en kleurcrème, spuitbussen (milieuvriendelijk) om uw schoenen schoon te maken, bij te kleuren of ze waterdicht te maken, en verf. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment schoenborstels.

Aanverwante artikelen (schoenfournituren)
Als u nieuwe veters voor uw schoenen nodig heeft, dan heeft u bij ons een zeer ruime keuze. Ook voor diverse inlegzolen, enz bent u bij ons aan het juiste adres.