Schoenmakerij Jan Venema - Schoenmakerij Jan Venema - Korreweg 122 - 9715 AJ - Groningen - Tel: 050-5716937

Stomerij

Schoenmakerij Jan Venema heeft een uitstekende samenwerking met Vitesse textielreinigers, de beste stomerij van Groningen. U kunt al uw stoomgoed dus gerust bij ons langs brengen.

vitesse

Opgericht in 1978 als stomerij heeft Vitesse textielreinigers zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zeer moderne en milieubewuste textielreiniger in Groningen. Vitesse textielreinigers staat bekend om haar professionele manier van werken en de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren.

Milieu Verantwoord Ondernemen
Naast kwaliteit staat Vitesse ook voor GROEN. Dit betekent dat wij bij de reiniging van textiel veel aandacht besteden aan het milieu en energiebesparende maatregelen. Wij werken als enige in Noord-Nederland met System K4. Een revolutionaire manier van reinigen en niet belastend voor het milieu, want K4 is 100% biologisch afbreekbaar. Tevens zijn wij zeer actief met Professionele Wetcleaning, een zeer milieuvriendelijke manier van reinigen.

Niet alleen kleding zoals overhemden en pakken kunnen gereinigd worden, maar ook bruidskleding, gordijnen, stoel- en bankhoezen, dekbedden, waterbedhoezen en vloerkleden. Tevens kunt bij ons terecht voor kledingreparatie.

Haal- en brengservice
Bij sommige artikelen is het een heel gedoe om deze zelf te brengen en weer op te halen. Denk bijvoorbeeld aan uw bankhoezen en uw gordijnen. Maar ook vloerkleden zijn door hun grote formaat gewoonweg vaak lastig te vervoeren. Vraag naar de mogelijkheden!